Розділ Спорт

Завершились півфінальні змагання з футболу на "Кубок Півночі Поділля"

Автор 20 червня 2017, 12:13

У нашому краї відбувається спортивна подія, що об’єднує любителів футболу з Полонщини, Славтучини та Шепетівщини. Організатором виступає громадська організація «Інститут солідарності громад», а співорганізаторами турніру - спортивне товариство «Колос» Шепетівского та Славутського районів та Полонська дитячо-юнацька спортивна школа. Нещодавно визначились фіналісти Шепетівського району. Шепетівська районна ДЮСШ "Колос" на своїй сторінці розповіла про перебіг матчів. 

Відкривала змагання група А на футбольному полі спорткомплексу ШРДЮСШ «Колос» . До групи А увійшли команди КФК «Колос» с. Судилків Судилківська ОТГ, КФК «Серединці» Судилківська ОТГ та КФК Локомотив місто Шепетвка. 

В І-му турі зустрілися дві команди Судилківської ОТГ, де перемогу здобули футболісти «Колос» з рахунком 4:2, в ІІ-му турі «Локомотив» переміг футболістів КФК «Серединці» з рахунком 6:1. До останнього туру команди КФК «Колос» с. Судилків та КФК «Локомотив» м. Шепетівка підійшли з однаковою кількістю очок, де і визначили в переможця групи. У напруженому протистоянні перемогу здобули футболісти команди КФК «Локомотив» з рахунком 4:0.

Група Б, до якої увійшли КФК Гоородище Судилківської ОТГ, КФК Гриців Шепетівського району, та КФК Городнявка Шепетівського району, стартувала 11 червня 2017 року. В І-му турі зустрілися фіналісти зимнього Чемпіонату КФК Городище та КФК Гриців. Врахувавши помилки фіналу зимнього чемпіонату, команда КФК Городище впевнено перемогла команду Грицева з рахунком 3:0. В ІІ-му турі КФК Грицева переміг КФК Городнявки з рахунком 4:0. В останньому турі молода команда КФК Городнявка намагалася відібрати очки в лідера, але досвід команди КФК Городище взяв верх з рахунком 8:0. Отже другим фіналістом стала команда КФК Городище Судилківської ОТГ.

Результати третього півфіналу Шепетівського зонального відбору Кубку Півночі Поділля: Плесна 1:0 Чотирбоки; Чотирбоки 6:2 Жиленці; Плесна 6:3 Жиленці

Отже, у фінал Шепетівського зонального відбору виходять команди:
КФК Шепетівка-Локомотив
КФК Городище
КФК Плесна.


Фінал відбудеться 24.06.2017, початок 11.30 - стадіон Локомотив.

Останнє редагування 20 червня 2017, 12:58
0
репостів
0
репостів