Розділ Спорт

Спортивні заходи з нагоди Дня Перемоги над нацизмом у Європі

Автор Олександр Мельник 10 травня 2017, 16:16

9 травня з нагоди 72-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі у нашому місті пройшов ряд спортивних заходів, а саме: легкоатлетична естафета вулицями м.Шепетівки серед команд шкіл міста та бліц-турнір з шахів серед любителів.

У легкоатлетичній естафеті прийняли участь  9 команд загальноосвітніх шкіл нашого міста. Команди складалися з 10 учасників: 5 юнаків та 5 дівчат. Захід є традиційним та проводиться вже багато років поспіль. І вже багато років команда НВК№3 є переможницею даних змагань. От і цього року вони знову, вже в сьоме поспіль, вибороли кубок переможців. Друге місце посіла команда СЗОШ№2. Третьою фінішну пряму здолала команда ЗОШ№3. Призери естафети нагороджені грамотами та солодкими призами від управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

Захід організовано та проведено спільно управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту, Шепетівською ДЮСШ, управлінням освіти та ШМЦФЗН «Спорт для всіх».

Пізніше в міському шаховому клубі «Дебют» пройшов турнір з блискавичних шахів. У двоколовому турнірі перемогу святкував Тарасюк Сергій, який зумів набрати 17! очок з 18 можливих – лише одного разу зазнавши поразки. За друге та третє місця точилася більш запекла боротьба – і лише пів очка визначили бронзового та срібного призерів. Друге місце виборов ветеран шепетівських шахів Охрімець Віктор (12½ очок). Третім став «шепетівський іспанець» Сельва Кано Хуан Мігель (12 очок), який знову ж таки лише на пів очка випередив Тарасюка Руслана, який посів 4 місце. Також хотілося б відзначити гру юного шахіста з Судилкова Михальчука Євгена (2003 р.н.), який, вперше беручи участь у турнірі серед дорослих, зумів нав’язати боротьбу майже всім його учасникам і в матчевому протистоянні поступився тільки першому та третьому призерам змагань.

Призери турніру нагороджені грамотами та медалями управління у справах сім’ї, молоді та спорту. Турнір організовано та проведено спільно ШМЦФЗН «Спорт для всіх», управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту та федерацією шахів м.Шепетівки.

 

0
репостів
0
репостів