Розділ Спорт

Тато, мама, я – спортивна сім’я

Автор sportinshepet.at.ua 24 квітня 2012, 17:25

У Хмельницькому під керівництвом обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації з нагоди Міжнародного дня сім’ї відбувся обласний фестиваль «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Сім’ї з різних регіонів нашої області змагалися за право представляти своє місто чи район, нашу рідну Хмельниччину у фінальній частині Всеукраїнського фестивалю, який відбудеться в травні 2012 року в місті Полтаві.

 

Шепетівку на даних змаганнях за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді та спорту та ШМЦФЗН «Спорт для всіх» представляла сім’я Гетманчуків - минулорічних бронзових призерів даних змагань. Голова сім’ї, тато - Гетманчук Сергій вчитель фізичної культури НВО№2, мама - Гетманчук Олена також вчитель фізичної культури СЗОШ№2 та син – Гетманчук Владислав учень СЗОШ№2.

Особливістю змагань була можливість проявити родинну цілісність, спритність, кмітливість.

Фестиваль відбувся на хорошому організаційному рівні, сім’ї з захопленням та азартом змагались в п’яти командних естафетах та вікторині на спортивну тему.

В підсумку в нелегкій боротьбі переможцями фестивалю стала саме сім’я Гетманчуків з м.Шепетівки, друге місце в сім’ї Басістих (м. Хмельницький), а третє у сім’ї Варцехів (м. Славута).

Всі учасники змагань були нагородженні грамотами, дипломами, медалями, призами відорганізаторів і спонсорів фестивалю.

Ще раз вітаємо сім’ю Гетьманчуків з перемогою та бажаємо посісти перше місце у Всеукраїнському фестивалі.

0
репостів
0
репостів