Розділ Спорт

Пройшли заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту

Автор Олександр Мельник 12 вересня 2016, 12:58
У другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури і спорту. Протягом тижня з нагоди свята в нашому місті пройшов ряд заходів.
Так, в середу на стадіоні «Локомотив» у товаристському матчі з футболу зустрічалися команди «Локомотив» (Локомотивне депо) та «Ірбіс» (збірна команда любителів Шепетівки та Нетішина). З рахунком 5-1 перемогла команда «Локомотив». Не можна сказати, що перевага «Локомотива» була настільки істотною: команда «Ірбіс» також мала достатньо моментів, але в той вечір у локомотивців вдавалися гарні контратаки та удари з далекої відстані. Голами за «Локомотив» відзначилися: Панасюк Юрій, Назарук Олександр (2 штуки), Горделюк Олександр та Українець Дмитро.

В неділю, 11 вересня в шаховому клубі «Дебют» пройшов Кубок міста Шепетівки з шахів. Змагання проводилися за кубковою системою. На кожному етапі змагань учасники проводили між собою по дві партії з контролем часу  15 хвилин з додаванням 10 секунд на хід, починаючи з першого, кожному гравцю до кінця партії. При нічийному результаті далі гралося ще дві партії по 5 хвилин з додаванням 3 секунд на хід, починаючи з першого, кожному гравцю до кінця партії. Якщо ж і ці дві партії завершувалися в нічию, то грався «армагедон» - білі отримували 5 хвилин, чорні 4 хвилини, при нічиї гравець, що грав чорними проходив далі. В підсумку перемогу святкував Ковбасюк Геннадій, який у драматичному фіналі переміг ветерана Корнійчука Миколу з рахунком 3-1. Слід зазначити, що Корнійчук Микола перед цим вибив ще одного фаворита турніру Тарасюка Сергія. Бронзовим призером турніру став Охрімець Віктор, який у матчі за третє місце переміг Губіна Олександра також з рахунком 3-1. Обидва матчі (фінал та гра за третє місце) розвивалися за однаковим сценарієм. Перші партії в матчах виграли якраз ті хто їх згодом і програв. У других своїх партіях Корнійчук М. та Губін О. також мали всі шанси закріпити свою перемогу, але не зуміли вчасно зорієнтуватися і програли.

Переможці змагань з футболу та шахів нагороджені грамотами та кубками ШМЦФЗН «Спорт для всіх».

Змагання організовано спільно Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту.

Також в п’ятницю в Будинку культури управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту було організовано святковий концерт з нагоди Дня фізичної культури і спорту. В ході заходу міським головою та управлінням молоді та спорту були відзначені кращі діячі міста у сфері спорту, спортсмени, організації та прості любителі.
0
репостів
0
репостів