Розділ Спорт

Шепетівчани здобули друге місце у обласних змаганнях з пожежно-прикладного спорту

24 травня 2016 року на базі Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області відбулися обласні змагання з пожежно-прикладного спорту серед пожежно-рятувальних підрозділів Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.
Спортсмени змагалися в подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, підйомі штурмовою драбиною у вікно 4-го поверху навчальної вежі, підйомі висувною драбиною у вікно 3-го поверху навчальної вежі, пожежній естафеті та бойовому розгортанні.

За підсумками змагань перше загальнокомандне місце посіла команда з міста Нетішин, друге місце виборола команда з міста Шепетівка, а третє місце здобула команда Аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

17 травня цього року під час таких же змагань серед юніорів Шепетівка зайняла ІІІ почесне місце.

Змагання з пожежно-прикладного спорту проводяться щорічно з метою популяризації здорового способу життя серед молоді, підвищення спортивної майстерності учасників змагань, а також для відбору найсильніших спортсменів до складу збірної команди, які будуть представляти нашу область на Чемпіонаті країни.
Останнє редагування 25 травня 2016, 17:29

Відео

0
репостів
0
репостів