Розділ Спорт

Шепетівчани здобули бронзу в пожежно-прикладному спорті серед юнаків

17 травня на спортивно-оздоровчому комплексі Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області відбувся Чемпіонат області з пожежно-прикладного спорту серед юнаків. Змагання проводяться щорічно з метою популяризації здорового способу життя та підвищення спортивної майстерності молоді.
Цього дня до обласного центру з’їхалося 136 юних спортсменів із 21 команди із усіх міст та районів області. Учасники долали 100-метрову смугу з перешкодами, підіймалися штурмовою драбиною у вікно 1-го та 2-го поверхів навчальної вежі, змагалися у пожежній естафеті 4 по 100 м та бойовому розгортанні від мотопомпи.

Хлопці наполегливо тренувалися і продемонстрували найкращі результати, тож перше загальнокомандне місце виборола команда з Кам’янця-Подільського, друге – м. Нетішин, третє з шепетівською командою у складі: Роїк Вадим ЗОШ№4, Вінницький Владислав - СЗОШ № 2, Виговський Микола- СЗОШ № 2, Хромейко Віталій - Шепетівський професійний ліцей, Пекар Владислав - ЗОШ№3, Ліцоєв Роман - Шепетівський коледж ПДАТУ. Всі переможці змагань нагороджені кубками, грамотами та цінними подарунками від Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

Найкращі з них будуть представляти збірну команду області з пожежно-прикладного спорту серед юнаків, що відбудеться у Львові.
Останнє редагування 18 травня 2016, 14:31

Відео

0
репостів
0
репостів