Розділ Спорт

Відбулись спортивні заходи з нагоди Дня Перемоги

Автор Олександр Мельник 10 травня 2016, 13:07
З нагоди Дня Перемоги 9 травня вулицями нашого міста пройшла вже традиційна естафета серед команд загальноосвітніх шкіл на кубок Григорія Кудашова. Цього року в естафеті прийняло участь вісім команд. Команди складалися з десяти учасників: 5 дівчаток та 5 юнаків. Кожен з учасників повинен був пробігти свій відтинок у 200-300 метрів на загальній дистанції, що проходила за наступним маршрутом: старт і фініш біля меморіалу «Вічний вогонь», вул. Героїв Небесної Сотні, вул. Дзявульського, проспект Миру, вул. Островського.
В підсумку кращою знову стала, вже в п’яте поспіль, команда НВК№3. Вітаємо переможців з  таким досягненням. Друге місце посіла команда НВК№1. Третє місце виборола команда СЗОШ№2.  Команди-призери естафети нагородженні грамотами та солодкими подарунками. Команда-переможець виборола кубок.

Також у цей день в міському шаховому клубі проходив сеанс одночасної гри в шахи, тобто одна людина грає одразу на більше ніж одній дошці з різними суперниками.  В нашому випадку сеанс проводився на десяти дошках. Сеансером виступав кандидат в майстри спорту чемпіон Хмельницької області з шахів 2016 року Янюк Володимир. Шахістами, що кинули виклик чемпіону були, як вже поважні та досвідчені ветерани, так і юні спортсмени які тільки починають свій шлях, а саме: 2-оє шахістів без розряду, 2-оє третьорозрядників, 3-оє другорозрядників та 3-оє першорозрядників.

Сеанс одночасної гри це дуже виснажливий вид змагання: постійне переключення уваги з однієї позиції на іншу, розрахунок безлічі варіантів – все це вимагає від сеансера повної концентрації та застосування всіх своїх здібностей. Також Володі потрібно було боротися не тільки з десятьма різними суперниками за десятьма різними дошками одночасно, а й з цілим консиліумом шахістів за однією дошкою. І така дошка була не одна.

Сеанс тривав майже п’ять годин і завершився з рахунком +7-1=2 на користь чемпіона області. Єдину перемогу виборов першорозрядник Охрімець Віктор. У нічию свої партії з Володимиром звели Тарасюк Руслан (1 розряд) та Закревський В’ячеслав (2 розряд).

А вже 10 травня Володимир Янюк призваний на строкову військову службу до лав Збройних сил України. З впевненістю можемо сказати, що Володимир гідний представник нашого міста у ЗСУ.

Спортивні заходи організовано відділом у справах сім’ї, молоді та спорту, Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Шепетівською ДЮСШ та за підтримки управління освіти.
0
репостів
0
репостів