Розділ Спорт

Шепетівчанин здобув бронзу на Чемпіонаті світу з боксу серед юніорів

У Санкт-Петербурзі завершилася юніорська першість світу з боксу. Збірна України з боксу повернулася додому зі світової першості з боксу, яка пройшла в Санкт-Петербурзі. Українські боксери здобули дві бронзові нагороди й всі вони на рахунку спортсменів із Хмельниччини.
У вазі до 54 кг третю сходинку на змаганнях посів шепетівчанин Тарас Бондарчук. У поєдинку за вихід до фінальної частини змагань наш боксер поступився представникові Куби Алексей Родрігесу. Підсумковий рахунок поєдинку 0:3 (28:29; 27:30; 27:30) на користь кубинця.

Заключну нагороду до скарбнички збірної України поклав лідер збірної України у вазі до 80 кг Аркадій Карцан. У надзвичайно напруженому півфінальному поєдинку наш боксер, з рахунком 1:2 (29:28; 27:30; 28:29) поступився представникові Казахстану Хуршедшоху Іскандарову.

Таким чином представники збірної України завершають виступи на світовій першості з двома бронзовими медалями в активі. Відзначимо, що обидва боксери виступали в Санкт-Петербурзі під керівництвом Анатолія Чумакова.

Відео

0
репостів
0
репостів