Розділ Спорт

Діти з Шепетівщини стали другими у чемпіонаті України з велосипедного туризму

Автор 20 липня 2015, 13:42
З 6 по 11 липня на прекрасних схилах Карпатський гір, на березі річки Уж відбувся 44 чемпіонат України серед юніорів з пішохідного туризму та ІV чемпіонат України серед юніорів з велосипедного туризму. Хмельницьку область представляли туристи з села Городище, вихованці туристично-оздоровчого клубу «Меридіан».
Температура + 40 та шалений перепад висот не зламали волю наших туристів, які впевнено  долали свої дистанції.  П’ять  днів змагань пролетіли як  один.

Отож, в загальному заліку з пішохідного туризму команда посіла 11 місце з 24 (тренер Яворський В.М. керівник гуртка Грицівської ШСЗ), а вело туристи вперше в туристичній історії Шепетівського району та, взагалі, Хмельницької області за роки Незалежності України посіли ІІ загальнокомандне місце в ІV чемпіонат України серед юніорів з велосипедного туризму (тренери Швець В.В. вчитель фізичної культури Великорешнівського НВК та Василишин В.І. вчитель фізики та трудового навчання Городищенської зош І-ІІІ ст.)

Команда у складі : Гетмана Владислава, Герасімчука Євгена, Горбачука Павла, Андреєва Володимира, Нижнього Івана та Кицун Анастасії були нагороджені кубком, грамотами, медалями та цінними подарунками.

Вітаємо срібних призерів  ІV чемпіонату України серед юніорів з велосипедного туризму, туристів – меридіанівців та їх наставників!!!
0
репостів
0
репостів