Розділ Спорт

Пройшов міський фестиваль «Тато, мама, я – спортива сім’я»

Автор Олександр Мельник 22 квітня 2015, 21:08
21 квітня в нашому місті пройшли вже традиційні головні сімейні старти року – «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Міські змагання є одним з етапів Всеукраїнського фестивалю.
Цього року у міському фестивалі прийняли участь шість сімей, а саме: сім’я Гетманчуків, сім’я Безкоровайних, сім’я Самойлюків, сім’я Савчуків, сім’я Кузьміних та сім’я Салових. Сім’ї складалися з тата, мами та дитини 2005-2007 р.н. Щоб перемогти у фестивалі, учасники повинні були довести свою перевагу у швидкості, спритності, гнучкості та злагодженості дій у шести естафетах та продемонструвати свої знання у спортивній вікторині. Змагання пройшли у дружній, теплій та веселій атмосфері.

В підсумку втретє беззаперечним переможцем фестивалю стала сім’я Гетманчуків у складі: Гетманчук Сергій, Гетманчук Олена та наймолодшої учасниці нашого заходу Гетманчук Діани (2007 р.н.). Вже 25 квітня вони будуть змагатися в обласних змаганнях «Тато, мама, я – спортивна сім’я» за право називатися найспортивнішою сім’єю Хмельницької області. Друге місце посіла сім’я Салових, які не вперше беруть участь у заході та в минулому році також стали бронзовими призерами змагань. Третьою стала сім’я Самойлюків.

Учасники змагань нагороджені грамотами та призами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту та ШМЦФЗН «Спорт для всіх».

Фестиваль організовано спільно Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділом у справах сім’ї, молоді та спорту.

Організатори щиро дякують за допомогу в проведені змагань Навчально-виховному комплексу №1 та тренеру ДЮСШ Григорчуку Василю Миколайовичу.

Більше фото в нашій галереї

Останнє редагування 22 квітня 2015, 21:13
0
репостів
0
репостів