Розділ Спорт

Відбувся Чемпіонат України з боксу серед юнаків

Автор Романюк Т.Ю. 07 листопада 2014, 21:21
22-26 жовтня 2014 року у місті Чернівці  відбувся  Чемпіонат України з боксу серед юнаків 2001-2002р.н. Всього до участі було заявлено 23 області та більше 200 спортсменів, які були успішно допущені до змагань та мали змогу поборотися  за медалі у своїх вагових категоріях.
Захищати честь Хмельниччини вибороли 4 вихованці Шепетівської ДЮСШ, а саме: Кавалер Мирослав (учень ЗОШ№1), Самойлюк Дмитро  (учень СЗОШ№2), Хорьков Максим (учень НВК№1), Сандул Андрій (учень НВК№1).

Чотири дні безперервних двобоїв визначили кращих спортсменів, так Кавалер Мирослав та Сандул Андрій зупинилися в кроці від п’ядесталу, посівши четверті місця. Самойлюк Дмитро та Хорьков Максим у нелегкій та напруженій боротьбі вибороли бронзові нагороди Чемпіонату України. Приємною новиною стало те, що Самойлюка Дмитра було включено до складу збірної команди України з боксу.

Для більшості наших боксерів це перші змагання такого почесного та високого рівня, тому побажаємо хлопцям удачі та набуття нового корисного досвіду. Вітаємо тренера-викладача з боксу Алтуняна Максима Олеговича з вдалим виступом його вихованців на чемпіонаті України.

Адміністрація Шепетівської ДЮСШ висловлює  щирі слова вдячності приватним підприємцям Дячуку Сергію Івановичу та Кочетигову Віталію Олеговичу за надану спонсорську допомогу для участі  команди боксерів у чемпіонаті  України.

Фотозвіт із Чемпіонату України з боксу серед юнаків

0
репостів
0
репостів