Розділ Спорт

У Шепетівці відбулися «Завзяті перегони»

Вчора, 7 квітня, на стадіоні «Локомотив» відбулися дитячі благодійні перегони на толокарах, біговелах та самокатах з нагоди Міжнародного дня здоров’я – «Завзяті перегони». Для участі у змагання зареєструвалося близько 50 дітей. Реєстрація відбувалася за донат.

На початку заходу усі дітки та батьки мали змогу розім’ятись під час веселої руханки, після чого були розпочаті перегони.

Це було неймовірно! Безліч яскравих та позитивних емоцій, гарний настрій та шалена підтримка друзів та рідних панувала під час заходу! Долаючи дистанцію, учасники щосили намагались показати якомога кращий результат.

У перегонах на біговелах та самокатах взяли участь діти віком до 3 років (дистанція 30 метрів), в перегонах на самокатах – діти віком від 4 до 5 років (дистанція 50 метрів), від 6 до 7 років (дистанція 80 метрів), від 8 до 9 років – (дистанція 100 метрів), діти 10-12 років (дистанція 200).

Після перегонів всі без винятку учасники отримали медаль, пам’ятний значок та солодкий подарунок.

Змагання організовано та проведено відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

Під час змагань були зібрані кошти у сумі дві тисячі сімсот п’ятдесят гривень, які були передані на потреби Збройних сил України.

Останнє редагування 08 квітня 2024, 15:17

Відео

0
репостів
0
репостів