Розділ Спорт

12 юна­ків та 2 дів­чини змагались на шаховому турнірі у Шепетівці

Автор 29 січня 2024, 13:36

27 та 28 січня у приміщені Шепетівської КДЮСШ Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було проведено турнір зі швидких шахів серед юнаків та дівчат Шепетівської міської територіальної громади в межах Всеукраїнських спортивних заходів «Спортивна зима».

До учас­ті у тур­ні­рі бу­ло за­яв­ле­но 12 юна­ків та 2 дів­чини різ­них ві­ко­вих груп. Зма­ган­ня про­во­ди­лись в осо­бис­то­му за­лі­ку, ок­ре­мо се­ред юна­ків та дів­чат.

Кожен гравець показав рівень підготовки та майстерність у грі. Протягом турніру були зроблені численні захопливі комбінації та стратегічні ходи. Були також «нічиї» та несподівані переможці, які вразили аудиторію своєю грою.

По завершенні турніру переможці та призери були нагороджені кубками, грамотами, медалями та призами Центру. Кожен учасник отримав незабутні враження, новий досвід та можливість побачити свої можливості з нової перспективи.

За під­сумка­ми тур­ні­ру перемогу серед юнаків здобув – Дехтяр Олексій, друге місце посів – Клюка Роман та третє місце виборов – Бондар Олександ.

Серед дівчат перемогу здобула – Яблонська Софія та друге місце посіла – Щербакова Олександра.

Запрошуємо всіх любителів шахів долучатися до наступних турнірів та насолодитися неймовірною атмосферою гри, дружньою конкуренцією та набути нових знайомств у захопливому світі шахів.

Директор ШМЦФЗН

«Спорт для всіх»

0
репостів
0
репостів