Розділ Спорт

Шепетівський боєць здобув перемогу на Bellator 300 у США

Автор 08 жовтня 2023, 14:04

У ніч на неділю, 8 жовтня, у Сан-Дієго (штат Каліфорнія, США) відбувся великий вечір змішаних єдиноборств Bellator 300, у рамках якого в октагон вийшов шепетівський боєць напівсередньої ваги Дмитро Гриценко (9-0). Протистояв Гриценку американський боєць Джастін Монталво (5-2).

Поєдинок тривав три раунди, за підсумками яких усі троє суддів віддали мінімальну перемогу Дмитру. Підсумковий рахунок — 29:28 тричі.

Таким чином, Гриценко здобув свою 9 перемогу у профі та другу в Bellator.

Український боєць так прокоментував свою перемогу:

«Справа зроблена. Дякую усім, хто боронить Україну. Дякую усім за привітання», - написав Гриценко.

Українець підписав контракт із промоушену у грудні 2022 року, а дебютний бій провів у лютому 2023 року. Джастін, у свою чергу, програв удруге, маючи у своєму послужному списку 5 перемог.

Bellator MMA є професійною організацією змішаних єдиноборств (MMA), заснованою в США в 2008 році. Вона є однією з провідних організацій MMA в світі, разом з UFC. Bellator проводить регулярні турніри та події з MMA, включаючи бійки у клітці в різних вагових категоріях. Крім того, вони проводять конкурси на підбір нових талантів, що дозволяє їм залучати до своєї організації молодих бійців з усього світу. Bellator є досить популярною організацією серед любителів MMA, тому що вона пропонує багато захоплюючих боїв та цікавих поєдинків.

Останнє редагування 09 жовтня 2023, 21:57

Відео

0
репостів
0
репостів