Розділ Спорт

Шепетівчанин успішно дебютував у топовому промоушені змішаних єдиноборств Bellator ММА

Шепетівчанин Дмитро Гриценко здолав італійського бійця Даніеле Скатіцці у своєму дебютному поєдинку в межах Bellator 291. Поєдинок відбувався в андеркарді бою між чемпіоном світу в напівсередній вазі Ярославом Амосовим проти американця Логана.

Бій пройшов усю дистанцію і завершився перемогою одноголосним рішенням суддів - 30:27, 29:28, 29:28. 

Перемога далася нелегко, адже Дмитро від початку повномасштабної війни вступив до лав Збройних сил України, саме тому зміг виїхати тільки за 10 днів до поєдинку, хоча знав про нього за декілька місяців.

Я і не міг нормально готуватись, адже в складі Збройних сил постійно був на шикуваннях, навчаннях і тому подібному. Я тренувався як Роккі Бальбоа – в підвалі, бив голими руками по долоням хлопцям, бігав.

Bellator MMA є професійною організацією змішаних єдиноборств (MMA), заснованою в США в 2008 році. Вона є однією з провідних організацій MMA в світі, разом з UFC. Bellator проводить регулярні турніри та події з MMA, включаючи бійки у клітці в різних вагових категоріях. Крім того, вони проводять конкурси на підбір нових талантів, що дозволяє їм залучати до своєї організації молодих бійців з усього світу. Bellator є досить популярною організацією серед любителів MMA, тому що вона пропонує багато захоплюючих боїв та цікавих поєдинків.

Вітаємо Дмитра з перемогою, а ви можете прочитати інтерв’ю, де наш спортсмен розповів про те, яким для нього був рік великої війни, про підготовку до дуелі, тренування в складі ЗСУ, суперника та нереальну мотивацію перемогти.

Останнє редагування 25 лютого 2023, 21:18

Відео

0
репостів
0
репостів