Розділ Спорт

Черговий «День літніх спортивних розваг» відбувся за участі рятувальників та поліції

Автор 13 липня 2023, 11:25

12 липня  на стадіоні «Локомотив» відбувся спортивно – розважальний захід «День літніх спортивних розваг», який організовано та проведено відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради за підтримки Шепетівської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

Окрім діючих спортивних локацій цього разу до заходів долучилися: Шепетівське районне управління ГУ ДСНС України в Хмельницькій області та Шепетівське районне управління поліції, які презентували роботу своїх відомств та говорили про безпеку.

Розпочали захід з ознайомлення дітей із діяльністю служби порятунку «101», розповіли їм також і про види небезпеки природного та техногенного характеру, які є в сучасному світі. Під час заходу учасники із захопленням спостерігали за тим, як рятувальники демонстрували оснащення, за допомогою якого їм доводиться ліквідовувати різні надзвичайні ситуації. На прикінці заходу кожен охочий мав змогу відчути себе справжнім рятувальником.

Поліцейські розповідали про себе та свою професію, а також познайомили малечу зі службовим транспортом. Нагадали про правила поведінки в побуті, на дорозі та на водоймах, адже найцінніше, що у нас є - це життя.

Організація активного дозвілля дітей є основною метою даних заходів, які й надалі будуть проводитись щосереди на стадіоні «Локомотив» о 15:00.

Останнє редагування 13 липня 2023, 16:43
0
репостів
0
репостів