Розділ Спорт

До Всесвітнього дня здоров’я у Шепетівці відбулися змагання з волейболу

Автор 04 квітня 2023, 12:49

1-2 квітня 2023 року з нагоди Всесвітнього дня здоров’я відбувся відкритий чемпіонат Шепетівської міської територіальної громади з волейболу серед чоловічих команд. До участі в чемпіонаті було заявлено шість команд, які після жеребкування були розділені на дві групи.

В групу А ввійшли команди:

  • «Лісівник»,
  • «Колос»,
  • «Колос-1» (ігри проходили в спортивному залі «Локомотив»);

У групу В:

  • «КФК Чотирбоки»,
  • «КФК Жилинці»,
  • «Медик» (спортивний зал РДЮСШ «Колос»).

Змагання в групах проходили за коловою системою в одне коло. Ігри складалися з трьох партій, переможець визначався за більшою кількістю набраних очок. З кожної групи до фінальних зустрічей виходило по дві команди, де перші місця змагалися за 1-2 місце, а другі місця за 3-4.

У підсумку в фіналі зустрілися команди: «КФК Чотирбоки» та «Колос», які змагалися за 3-4 місце, а «Лісівник» - «Медик» за 1-2 місце.

У запеклій боротьбі (фінальні зустрічі тривали з 5 партій, жодна з команд не хотіла поступатися) перемогу здобула команда «Медик» (КНП Шепетівська багатопрофільна лікарня) з рахунком 3:1, перемігши непоступливу команду «Лісівник». «КФК Чотирбоки» з рахунком 3:0, впевнено перемогли команду «Колос», посівши третє місце.

Кращим гравцем Чемпінату став Свірчук Артем - наймолодший гравець команди «Лісівник».

Також привітали ветерана волейболу В’ячеслава Вільчинського з 60 річним ювілеєм.

Переможці та призери Чемпіонату були нагороджені кубками, медалями та грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради та грошовими винагородами від депутата Шепетівської міської ради Сасюка Володимира.

За матеріалами Шепетівської міської ради

Останнє редагування 04 квітня 2023, 13:13
0
репостів
0
репостів