Розділ Спорт

На Відкритому Кубку ВП ХАЕС з армрестлінгу зібрали 22 тис грн для ЗСУ

Автор 10 вересня 2022, 17:09

Сьогодні, 10 веренся, на день фізичної культури і спорту у нетішенському спортивному комплексі відбувся благодійний спортивний захід для підтримки ЗСУ. Цього разу зібралися помірятися силами спортсмени-армрестлери.

Відкритий Кубок ВП ХАЕС з армрестлінгу, тобто боротьби руками між двома учасниками, проводився з метою зібрати кошти для захисників, підтримати моральних дух нетішинців та гостей міста та популяризувати здоровий спосіб життя.

До учасників благодійного заходу звернулися заступник генерального директора ХАЕС Богдан Шмигельський та голова профспілкової організації Михайло Гук. Слова підтримки та заохочення налаштували учасників на чесну та безкомпромісну боротьбу. Підтримати учасників завітав чемпіон світу Олег Жох.

Боротьба за призові місця точилась у декількох категоріях. Для чоловіків визначено категорії до 75 кг, до 85 кг, до 95 кг, 95+ к, а також абсолютну вагову категорії. Жінки змагаються в абсолютній ваговій категорії (права рука).

Серед жінок першість виборола рівнянка Анастасія Борбелюк. В абсолютній ваговій категорії на праву руку серед чоловіків здобув перемогу Пилип Горний, а на ліву руку найсильнішим став Андрій Ряшко.

Кожен спортсмен, реєструючись, зробив благодійний внесок. Організатори подбали, щоб глядачі також могли взяти участь у благодійному зборі коштів.

В підсумку, вдалось зібрати 22 тис. грн для Збройних Сил України. Усі зібрані кошти були перераховані на мультикартковий рахунок Збройних Сил України. 

Останнє редагування 19 лютого 2024, 15:02
0
репостів
0
репостів