Розділ Спорт

Для дітей у Шепетівці організували «День літніх спортивних розваг»

Автор 16 червня 2022, 22:01
Для дітей у Шепетівці організували «День літніх спортивних розваг» Фото Наталії Стасюк

Сьогодні, 16 червня о 15:00 на стадіоні «Локомотив» відділом у справах сім'ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" було організовано спортивно розважальний захід «День літніх спортивних розваг».

Участь у заході могли діти віком до 14 років.

Літо є найбільш сприятливим періодом для укріплення здоров’я, загартування та всебічного розвитку дітей. Метою заходу є підтримка інтересу до занять фізичною культурою і спортом, зміцнення здоров’я, забезпечення потреби у щоденній руховій діяльності.

Програма заходу включала у себе наступні локації:

  • гра у петанк;
  • спортивна естафета;
  • конкурс «Влучний кидок»
  • гра у бадміндтон
  • майстер клас від спортивного клубу «Battle wolf» панкратіон, ММА, грепплінг.

Начальниця відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Шепетівської міської ради Наталією Стасюк повідомила, що захід планують організовувати щотижня:

Літо - пора дитячих канікул, відпочинку та різноманітних активностей. На жаль, війна забрала у дітей можливість повноцінного відпочинку та оздоровлення. Щоб дітки нашого міста могли активно проводити своє дозвілля, було організовано спортивно- розважальний захід. Плануємо щотижня проводити такий захід, запрошуємо усіх бажаючих. Інформацію про наступний захід буде надано згодом.

Останнє редагування 16 червня 2022, 22:11
0
репостів
0
репостів