Середа, 22 вересня 2021 — Сайт міста Шепетівка

З 23 вересня - «жов­та» зо­на, отже від­ві­ду­ван­ня нав­чаль­них зак­ла­дів здо­бу­ва­ча­ми ос­ві­ти бу­де доз­во­ле­но за умо­ви на­яв­ності не менш ніж у 80 % пра­ців­ни­ків зак­ла­ду ос­ві­ти од­но­го з обов’яз­ко­вих до­ку­мен­тів, які під­тверджу­ють вак­ци­на­цію.

Шепетівський район виявився найслабшим на спортивних змаганнях "Жнива-2021"
Розділ Спорт

18 вересня 2021 р. в м. Кам’янець-Подільському понад 200 представників об’єднаних територіальних громад приймали участь в обласних спортивних змаганнях серед сільських і селищних рад, об’єднаних територіальних громад, збірних команд районів Хмельницької області „Жнива-2021”, присвячених 30 річниці незалежності України.

На сьогоднішньому засіданні уряду Денис Шмигаль оголосив про впровадження обов'язкової вакцинації від коронавірусу для держпосадовців та працівників освіти. Водночас у своєму телеграм-каналі міністр освіти Сергій Шкарлет розповів як наразі будуть працювати садочки та школи, де рівень вакцинації не відповідає встановленим нормам.

Проєкт Держбюджету на 2022 рік: аналіз, перші висновки АМУ та інформація щодо громад Хмельниччини
Розділ Бізнес

15 вересня 2021 року Уряд представив та схвалив проєкт Державного бюджету на 2022 рік і направив його на розгляд до Верховної Ради України. Проєкт Держбюджету на 2022 рік розроблявся на основі затвердженої трирічної Бюджетної декларації, в якій враховано ряд пропозицій Асоціації міст України. Консультант із бюджетних питань Хмельницького регіонального відділення АМУ Юрій Гриневич розповів, які надходження очікують громади Хмельниччини.

0
репостів
0
репостів