Четвер, 17 червня 2021 — Сайт міста Шепетівка

З 1 травня 2021 року надання житлових субсидій в Україні відбувається по-новому. Міністерство соціальної політики України надало відповіді на найбільш поширенні запитання громадян.

17 червня відбулось засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. Члени виконкому розглянули 41 питання порядку денного. Про деталі розповів міський голова Віталій Бузиль у себе на сторінці.

17 червня, напередодні професійного свята — Дня медичного працівника у міському будинку культури вітали колектив та головного лікаря КНП «Вузлова багатопрофільна лікарня станції Шепетівка».

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 17 червня в Хмельницькій області зареєстровано 88682 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3447 - діти, 4915 - медпрацівники.

ЦНАП Шепетівської міської ради змінив адресу
Розділ Події

Звертаємо увагу мешканців громади на те, що після переміщення ЦНАП Шепетівської міської ради здійснює прийом громадян у приміщенні Шепетівської міської ради (І поверх).

Соціально відповідальне підприємництво – це прекрасний досвід Шепетівської громади. Активні підприємці постійно беруть участь у суспільному, громадському, господарському житті міста та сіл, долучаються до благодійних акцій.

0
репостів
0
репостів