Розділ Суспільство

Засідання виконкому: АТБ, спортивні майданчики, перейменування вулиць, музична школа, видатки на лікарню

Автор 17 червня 2021, 20:29

17 червня відбулось засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. Члени виконкому розглянули 41 питання порядку денного. Про деталі розповів міський голова Віталій Бузиль у себе на сторінці.

На початку засідання проекти рішень про розміщення зовнішньої реклами в місті  не набрали достатньої кількості голосів.

У  ході засідання члени конкому встановили тарифи на послугу з поводження з твердими побутовими відходами для населення, бюджетних установ та організацій та інших споживачів, який становитиме –125,44 грн. за куб. м. До складу послуги входять: вивезення побутових відходів – 103,98 грн. за куб. м. та захоронення побутових відходів – 21,46 грн. за куб. м.

Надано дозвіл ТОВ «АТБ маркет» на облаштування прилеглої території. В першу чергу мова йде про відновлення асфальтного покриття та дороги, яка була зруйнована при будівельних роботах. Представник маркету запевнив, що до 10-15 липня роботи буде виконано.

Виконком надав дозволи на облаштування бруківкою прилеглих територій ряду приватних підприємців.

Затвердили проектно-кошторисну документацію для: нового спортивного майданчика за адресою вул.Українська 108, в рамках «Громадського бюджету» минулих років (один з двох, які плануємо встановити цьогоріч); ремонту мереж зовнішнього освітлення по вул.Індустріальні та поточний середній ремонт вул.Островського.

Прийняли рішення щодо КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня»: внесли зміни до фінплану для розподілу видатків на медикаменти та основні засоби, а також затвердили тариф на платні послуги. Внесли зміни й до фінплану КНП «Шепетівський центр ПМСД».

Підтримали створення нової комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, пам’ятних знаків та інших об’єктів.

Розширили контингент мережі учнів дитячої музичної школи на 2021-2022 роки на 17 учнів, та затвердили існуючий контингент мережі учнів дитячої художньої школи.

Головний спеціаліст управління освіти доповіла про про закріплення території обслуговування за закладами загальної середньої освіти та про тимчасове закриття закладів дошкільної освіти для проведення санітарно-гігієнічних заходів та ремонтних робіт в закладах.

Підтримали порушення клопотання про присвоєння звання «Мати-героїня» ще одній шепетівчанці.

Рішенням виконкому надано дозвіл для зарахування дітей в Шепетівський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю.

Перший заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Михайло Гой доповів про повідомну реєстрацію колективних договорів, змін та доповнень до чинних колективних договорів.

Поновили роботу комісії з прийому-передачі у комунальну власність міста гуртожитків по вул. Старокостянтинівське шосе 33 та 37, що дасть можливість мешканцям здійснити приватизацію житлових приміщень.

Погодили та підтримали ряд питань, що підлягають компетенції служби у справах дітей.

Останнє редагування 18 червня 2021, 14:28
0
репостів
0
репостів