Колектив вузлової лікарні привітали з професійним святом

Автор 17 червня 2021, 16:48

17 червня, напередодні професійного свята — Дня медичного працівника у міському будинку культури вітали колектив та головного лікаря КНП «Вузлова багатопрофільна лікарня станції Шепетівка».

Із найщирішими словами вдячності та привітаннями до медиків звернулася заступниця міського голови Галина Безкоровайна та подякувала медпрацівникам за сумлінну працю, відповідальне ставлення до роботи та милосердя, побажала здоров’я, наснаги, домашнього затишку та благополуччя.

За дорученням голови Шепетівської районної державної Анатолія Катеренчука, його перший заступник Олександр Мельник вручив цінні подарунки та грамоти з нагоди професійного свята.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я району найкращі працівники медичної установи отримали грамоти Шепетівської районної державної адміністрації — молодша сестра терапевтичного відділення Тетяна Подгорна та лаборант Ганна Попова.

Олександр Вікторович звернувся до присутніх з вітальним словом та побажаннями здоров’я, успіхів, благополуччя, миру та злагоди.

Також колег привітав головний лікар закладу Валерій Хрещатий. За високий професіоналізм, відданість своїй роботі, чуйність до пацієнтів та з нагоди професійного свята Галина Григорівна відзначила працівників вузлової лікарні Почесними грамотами Шепетівської міської ради та подарунками.

За матеріалами Шепетівської РДА та ШМР

0
репостів
0
репостів