Розділ Події

До відставки міського голови не вистачило лише 2 голоси

Автор 04 лютого 2014, 20:05
В понеділок, 3 лютого, відбулася ХLVІІ сесія Шепетівської міської ради VІ скликання. Ще на початку сесії стало зрозумілим, що Недільне Віче, яке відбулось 2 лютого, і хода до помешкання голови міста певним чином вплинули на хід сесійного зібрання.
Ще зпозаранку до залу, де мала проходити сесія, влада нагнала чиновників та бюджетників, що зайняли усі вільні місця в залі засідань. Проте звичайні шепетівчани таки у зал теж увійшли і підтримували опозиційних депутатів.

На порядок денний було винесено 26 питань, багато з яких суттєво впливали на життя міста у 2014 році. Насамперед це питання про бюджет міста на 2014 рік та земельні питання. Депутати від опозиції відразу запропонували головні питання, які необхідно включити в порядок денний: « Про недовіру міському голові С.А. Антонюку та припинення його повноважень», «Про суспільно-політичну ситуацію в державі». Депутати від фракції Партії Регіонів на чолі з головою всіляко заперечували щоб ці питання включалися. Попри всі перепони, звернення було затверджено, а за прийняття недовіри міському голові не вистачило лише 2 голоси.

Як завжди провладні сили зуміли протиснути рішення про затвердження видатків на утримання виконавчого комітету та різного роду матеріальних благ у вигляді премій та матеріальної допомоги своїм працівникам, також фінансування діяльності Шепетівської міської ради організації ветеранів у сумі майже 51 000 грн. Чомусь лише одна ця громадська організація має такі привілеї.

В цілому засідання вийшло напруженим та довготривалим. Стало зрозуміло, що за міським головою залишається все менше і менше вірних йому людей, достатньо лише декільком бюджетникам перебороти свій страх за посади і наше місто нарешті зможе отримати шанс на якісні зміни і позбутися головного корупціонера. Мер очевидно це і сам розуміє, хоч і під час засідання не подавав виду, але помітно було як він нервував.


0
репостів
0
репостів