Розділ Події

У Шепетівці відкрили головну новорічну ялинку міста

Незважаючи на несприятливі погодні умови, працівники та творчі колективи Шепетівського МБК урочисто засвітили ялинку на площі ім. Т.Шевченка. Відкриття головної ялинки центральній площі Шепетівки цьогоріч відбулось під гаслом «З передзвоном на поріг вже ступає Новий рік!».

Новорічна атмосфера лунала в тематичних піснях, танцях та привітаннях. Присутні щиро аплодували колективам "Водограй", "Віват", " Будьмо". Також глядачів привітав Святий Миколай, який побажав містянам миру, злагоди та святкового настрою.

Навколо новорічної ялинки вже змонтовано фотозони, міні-ялинки та величезні цифри 2022. До ярмаркових будиночків вже проведено електрику та встановлено відеоспостереження. Також вже придбали та запланували встановлення двох стаціонарних точок освітлення, направлених на гірку Музею пропаганди, улюблене місце зимового катання наших дітлахів. Сьогодні завершують монтування святкової ілюмінації навколо площі Тараса Шевченка.

Щоб не пропустити святкові заходи з нагоди Нового року та Різдва Христового, збережіть собі цю програму святкувань. Зокрема 24 грудня, на площі перед Шепетівською міською радою о 14:00 відбудеться передача Вифлеємського вогню для усіх охочих.

Останнє редагування 20 грудня 2021, 13:36

Відео

0
репостів
0
репостів