Розділ Події

На станції Шепетівка ліквідовували умовну пожежу

Автор 19 серпня 2021, 12:24

18 серпня на станції Шепетівка, що на Хмельниччині, відбулися спільні пожежно-тактичні навчання з гасіння пожежі потяга та ліквідації наслідків аварійних ситуацій на залізниці. Учасниками навчань були особовий склад Козятинського загону воєнізованої охорони регіональної філії Південно-Західної залізниці, а також рятувальники 21 Державної пожежно-рятувальної частини.

За легендою, внаслідок розгерметизації паливної системи в спеціально-самохідному рухомому складі виникла пожежа. Для допомоги пожежному поїзду залізничного вузла був залучений підрозділ 21 ДПРЧ. Прибувши до місця події, рятувальники оперативно охолодили сусідні резервуари, здійснивши пінну атаку, та ліквідували умовну надзвичайну ситуацію.

2 1

Завдяки чіткій взаємодії, вчасному зосередженню необхідної кількості сил та засобів умовну пожежу було успішно ліквідовано на тій стадії, якої вона набула до прибуття надзвичайників, служб взаємодії, а також персоналу залізничної станції.

Як зазначив у підсумку керівник навчань, поставлене завдання виконане в повному обсязі, тож є сподівання, що в разі надзвичайної події на залізниці підрозділи діятимуть чітко й злагоджено.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів