Розділ Події

На сесії міської ради розглядали питання зовнішньої реклами та фінансування ряду програм

Автор 25 березня 2021, 17:42

Загалом на порядок денний сьомої сесії Шепетівської міської ради було винесено 36 питань.

Сьогодні на початку засідання присутні розглянули депутатські запити. Перший, про розміщення зовнішньої реклами у місті Шепетівка, який надійшов від Алли Бунечко. Депутати підтримали ініціативу до 1 червня розробити, відповідно до вимог сьогодення, Порядок розміщення зовнішньої реклами у місті Шепетівка та винести документ на розгляд виконкому. Ще один депутатський запит надійшов від Наталії Собчук — щодо розроблення Програми фінансування фізичного виховання та спортивної підготовки учнів за рахунок бюджетів різного рівня. Програма передбачатиме модернізацію матеріально-технічної бази для занять учнями загальноосвітніх шкіл фізичною культурою. Документ буде винесено на розгляд депутатської комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, молодіжної політики та спорту.

Затвердили депутати також і Програму підтримки учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни Шепетівської міської територіальної громади, в рамках якої вищезгаданій категорії громадян надається можливість разового зубопротезування за кошти місцевого бюджету. Погодили депутати і Програму розвитку малого і середнього підприємництва Шепетівської міської територіальної громади на 2021-2023 роки, яка була напрацьована Координаційною радою з питань підприємницької діяльності, що відновила свою роботу вперше за останні п’ять років у 2021 році.

Затвердили структури: Шепетівського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, фінансового управління та управління житлово-комунального господарства Шепетівської міської ради. Штати цих підрозділів змінилися в відповідності до оновленої структури виконавчого комітету. Нагадаємо оптимізація штатних одиниць виконавчого комітету, з ініціативи міського голови Віталія Бузиля, відбулася минулої сесії.

Ознайомились зі звітом про виконання у 2020 році Програми висвітлення діяльності міської ради, її виконавчих органів у засобах масової інформації у 2020 році та Програми надання фінансової підтримки громадським організаціям інвалідів і ветеранів, діяльність яких має соціальну спрямованість на 2018-2020 рр.

Заслухавши начальника управління житлово-комунального господарства Юрія Гудзика, депутати внесли пропозиції в додаток до Програми благоустрою міста Шепетівка, сіл Плесна, Пліщин, Жилинці на 2018-2022 роки, зокрема реконструкції світлофорних об’єктів та вуличного освітлення. Обговорили Програму «Питна вода» на 2021-2022 роки та передали газову модульну котельню «КОЛБІ» на  баланс Шепетівського підприємства теплових мереж.

Також депутати розглянули та обговорили проекти рішень Про затвердження Порядку надання дозволів на встановлення тимчасових збірно-розбірних гаражів у масивах багатоквартирної житлової забудови на території міста Шепетівка.

Також було прийнято ряд господарських рішень щодо надання матеріальної допомоги та земельних питань.

За матеріалами Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів