Розділ Події

Шепетівчани вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Автор 15 лютого 2021, 17:26

Сьогодні з нагоди 32-ї річниці виведення радянських військ з Республіки Афганістан шепетівчани вшанували учасників бойових дій на території інших держав.

На тематичний захід до міського будинку культури завітали міський голова Віталій Бузиль, заступниця міського голови Галина Безкоровайна, настоятель храму святих мучеників Віри, Надії, Любові і Софії Української Православної Церкви отець Анатолій, воїни-інтернаціоналісти, військовослужбовці, шепетівчани.

Під час виступу Віталій Володимирович зауважив, що учасники громадської організації «Шепетівська спілка ветеранів Афганістану» беруть активну участь у громадському житті міста та в патріотичному вихованні молодого покоління. Міський голова побажав учасникам бойових дій на території інших держав міцного здоров’я, мирного неба над головою, довгих років життя, підтримки та злагоди в їхніх родинах.

За активну громадську роботу, патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, міський голова нагородив Почесною грамотою Шепетівської міської ради активістів-афганців.

У ході заходу присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам «Чорний тюльпан».

Пресслужба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів