Розділ Події

Відтепер слідкувати за комунальною технікою Шепетівки можна онлайн

Автор 13 лютого 2021, 12:29

Так, вебсайт, де можна відслідкувати техніку в режимі онлайн по GPS-трекерам, «Моніторинг комунального транспорту» від вчора працює у тестовому режимі. Про це повідомив міський голова Шепетівки Віталій Бузиль у соцмережі Facebook.

Перші GPS-трекери встановили на техніку Шепетівського ремонтно-експлуатаційного підприємства та Шепетівського підприємства теплових мереж, на черзі Шепетівський водоканал. Плануємо завершити монтаж в понеділок. Сьогодні тестуємо процеси, в онлайн можемо відслідковувати рух техніки, тривають налаштування та тест сайту." - поінформував очільник міста.

За інформацією Шепетівської міської ради, вебсайт розробила компанія «Dozor». Тож, зайшовши на сайт, кожен в режимі реального часу може бачити комунальну техніку у місті.

Роботи зі встановлення GPS-трекерів розпочато вчора, 12 лютого. Наразі встановлено відслідковуючі пристрої на 10 одиниць самохідної техніки Шепетівського ремонтно-експлуатаційного підприємства та Шепетівського підприємства теплових мереж, в понеділок продовжиться встановлення GPS-трекерів на техніку Шепетівського водоканалу.

Необхідність такого кроку раніше анонсував Шепетівський міський голова Віталій Бузиль:

"Погодні умови останнього тижня - надзвичайно складні. В сніговій пастці перебуває уся Правобережна Україна. Останніми днями питання очищення міста від снігових заметів - головне. Ми отримуємо сотні сигналів за день із проханням оперативно зреагувати, прогорнути вулиці, хідники, зупинки. Снігоочисна техніка наших комунальних підприємств та партнерів-благодійників не охоплює все місто одночасно. Водночас продовжують надходити питання від населення, чому в момент снігопаду не чиститься конкретно "моя" вулиця, виникають підозри, що хтось не допрацьовує. Відтепер кожен містянин в режимі реального часу зможе пересвідчитися, що техніку виведено на вулиці, вона працює, а головне - де саме вона знаходиться." - підсумував Віталій Бузиль.

Також Віталій Володимирович повідомив, що сьогодні вулиці міста посипають реагентами дещо з затримкою, адже дві одиниці техніки сьогодні з самого ранку застрягли на масиві "Сонячний", рятували їх силами техніки підприємців, а ще попросив за можливості, обмежити рух автомобільним транспортом у місті, даючи можливість попрацювати комунальникам.

Посилання на сайт ресурсу «Dozor» Шепетівка - https://comm.dozor.tech/ua/shepetivka

0
репостів
0
репостів