Розділ Події

Міський голова Шепетівки на зустрічі із керівниками освітніх закладів висловив готовність до співпраці

Автор 14 грудня 2020, 09:45

Зустріч із міським головою була першою і мала на меті знайомство. Вдалось обговорити актуальні проблеми напрямку, висвітлити головні вектори співпраці та сектори, що потребують підтримки міської влади.

Віталій Бузиль зазначив:

"Освіта - саме той напрямок, який вимагає не лише фінансової підтримки, а й стратегічного підходу до вирішення проблемних питань. Приємно, що сьогодні ми спільно з вами можемо визначити напрямки роботи та бачення того, що повинно бути зроблено для підтримки закладів освіти, діяльності педагогів та комфорту дітей. І хоча проблем багато, ми спільно з депутатським корпусом будемо віднаходити можливості для покрокового розв’язання проблем освітян."

В ході діалогу із керівниками навчальних закладів обговорили питання розподілу освітньої субвенції, порядку проходження медичних оглядів педагогічними працівниками, можливості виділення коштів з міського бюджету на оздоровлення техпрацівників закладів, особливості проходження тендерних процедур, залучення послуг юриста для ведення тендерних закупівель та ряд інших актуальних питань.

На завершення Віталій Бузиль подякував за зустріч та висловив готовність до співпраці та діалогу.

Пресслужба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 14 грудня 2020, 12:05
0
репостів
0
репостів