Розділ Події

На засіданні виконкому розглянули 12 питань різних сфер життєдіяльності міста

9 липня відбулось засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Михайло Полодюк.

У ході засідання члени виконкому розглянули 12 питань порядку денного.

На початку засідання члени виконавчого комітету підтримали проекти рішень, які були рекомендовані до прийняття комісією з питань захисту прав дитини.

Розглянувши заяву перевізника Поцілуйка Р.В., члени виконкому погодили місця зупинок автобуса приміського маршруту «Шепетівка-Березна».

Про повідомну реєстрацію змін та доповнень до чинних колективних договорів доповів начальник управління праці та соціального захисту населення Сергій Білас.

Далі присутні затвердили розрахунки максимальної кількості окремих категорій громадян, які мали право скористатися правом на пільговий проїзд на міських автобусних маршрутах загального користування у звичайному режимі руху у періоди з 25.05 по 14.06 та 15.06 по 30.06.2020 року.

Про передачу від виконавчого комітету до управління житлово-комунального господарства Шепетівської міської ради протоколів, повідомлень та документів до них про визначення управителя для утримання спільного майна багатоквартирних будинків м. Шепетівка доповіла начальник загального відділу Ольга Новачук.

Пресслужба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів