Розділ Події

До Дня Конституції та Дня молоді вітали шепетівчан та клали квіти до пам'ятних знаків

Автор 26 червня 2020, 16:35

Сьогодні, напередодні відзначення Дня Конституції України та з нагоди Дня молоді відбулось нагородження почесними грамотами Шепетівської міської ради та вручення подарунків.

Міський голова Михайло Полодюк, перший заступник міського голови Володимир Вихівський та заступниця міського голови Наталія Стасюк привітали учасників заходу з державними святом.

Михайло Іванович зазначив, що прийняття Конституції для кожної держави є дуже важливим документом, адже Основний закон України щодня регламентує наше життя. Також зауважив, що важливо, щоб кожен із нас усвідомлював та розумів свої права та обов’язки. Міський голова привітав присутніх зі святом, побажав сил, злагоди та наснаги, мирного неба над головою та щоб у мирі і безпеці ми могли дотримуватися законів та користуватися своїми правами.

З нагоди відзначення 24-ї річниці прийняття Основного Закону України та Дня молоді міський голова нагородив Почесними грамотами Шепетівської міської ради та відзнаками вищих державних органів представників установ, організацій міста та молодь, які своїм високим професіоналізмом, сумлінною працею, відданістю справі та досягненнями щодня роблять вагомий внесок у розвиток Шепетівки.

Цьогоріч у зв’язку із запровадженням карантину та для запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 відзначення річниці прийняття Конституції України пройшло із дотриманням карантинних заходів та без масових заходів.

Також цього дня на знак вшанування пам’яті полеглих патріотів встановили корзини до пам’ятного знаку Симону Петлюрі та вшанували полеглих на Сході України захисників поклавши квіти до пам’ятного знаку на Алеї Слави Героїв України. 

День Конститу́ції Украї́ни — державне свято, яке відзначається щорічно 28 червня на честь прийняття Конституції України того ж дня 1996 року.

24 роки тому, Верховна Рада України від імені українського народу, прийняла Основний Закон держави. Прийняття Конституції України стало відправною точкою на шляху побудови демократичної, незалежної, правової держави.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів