Розділ Події

У День захисту дітей маленьких шепетівчан привітають солодкими подарунками

Автор 01 червня 2020, 13:57

1 червня традиційно в різних країнах світу відзначають Міжнародний день захисту дітей, тож сьогодні вирішили привітати і місцевих діток.

Традиційно, у Шепетівці це свято відзначається масовими заходами у міському будинку культури та парку культури  та відпочинку, вікторинами, веселощами та врученням подарунків різним категоріям дітей.

Цього року у зв’язку із карантином та обмеженням на проведення масових заходів,  посадовці вирішили привітати дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах солодкими подарунками, які було придбано за кошти міського бюджету.

Шепетівська міська рада висловлює подяку навчальним закладам Шепетівки. Завдяки їх небайдужості та сприянню маленьким шепетівчанам вже сьогодні буде доставлено 120 подарунків, які представники навчальних закладів отримали у міській раді.

Вітаємо всіх жителів міста Шепетівка  з прекрасним святом  радості та надії. Адже саме в дітях, ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Нехай ваші діти ростуть здоровими та радісними, прославляють свої родини і рідний край. - повідомили на сайті Шепетівської міської ради.

За матеріалами Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів