Розділ Події

Шепетівчани вшанували пам’ять захисників України

Автор 14 жовтня 2019, 15:06

Сьогодні, 14 жовтня,  у день Покрови Пресвятої Богородиці Україна відзначає  День захисника України.  З цієї нагоди за участі представників влади міста, військовослужбовців, учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, батьків, близьких та побратимів полеглих бійців на Алеї  Слави Героїв України у Шепетівці відбувся пам’ятний захід.

Участь у заході також  взяли секретар міської ради Микола Кикоть, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Василь Рачук, депутати міської ради, освітяни, представники громадських організацій, шепетівчани.

Присутні поіменно згадали усіх земляків, які втратили життя виконуючи свій військовий обов’язок на Сході України та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.

Настоятель храму Миколая архієпископа Мирлікіївського Чудотворця Православної церкви України отець Василь Гетьман та настоятель Римо-католицького храму ім. Воздвиження Святого Хреста отець Бернард у спільній молитві провели панахиду за загиблими.

Завершився захід покладанням квітів і корзин до пам’ятного знаку та  спільним виконанням гімну України у супроводі муніципального естрадно-духового оркестру.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів