Розділ Події

У Кабміні чекають передачі майна громаді від ТОВ «Шепетівка Енергоінвест»

Автор 04 жовтня 2019, 15:46

У Кабінеті Міністрів України знають про проблему з початком опалюваного сезону в Шепетівці. Про це сказала Міністр розвитку громад та територій України Альона Бабак.

«Мінрегіон працює над врегулюванням довготривалих проблем міст Сміли та Шепетівки. Зараз формуємо пропозиції до Уряду щодо виділення з резервного фонду держави поворотної фінансової допомоги для міста Сміли. Щодо Шепетівки, чекаємо коли за рішенням суду ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» передасть в комунальну власність майновий комплекс теплових мереж. Тільки тоді НАК «Нафтогаз» погодиться на реструктуризацію боргу і видачу номінації»

Орієнтовний календарний старт опалювального сезону – 15 жовтня. Але, якщо середньодобова температура протягом трьох діб буде нижче +8ºС – органи самоврядування можуть розпочати підключення до тепла раніше.

Нагадаємо, 8 жовтня Шепетівський міськрайонний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області матиме право розпочати примусове повернення майна від приватного теплопостачальника. Побачимо наскільки правоохоронці будуть активними у цьому надзвичайно важливому для шепетівчан питанні.

Останнє редагування 04 жовтня 2019, 15:58
0
репостів
0
репостів