Розділ Події

У Шепетівському центрі комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю відбулось свято

Автор 02 жовтня 2019, 19:48

2 жовтня у Шепетівському центрі комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю відбулося свято для дітей з особливими потребами «Ми любимо дружити». Про це повідомила прес-служба Шепетівської міської ради.

Участь у святі взяли міський голова Михайло Полодюк, начальник управління праці та соціального захисту населення Шепетівської міської ради Сергій Білас та головний лісничий Державного підприємства  «Шепетівське лісове господарство» Олександр Заблоцький.

Також були присутні друзі-волонтери, небайдужа громада, жителі міста,  батьки і діти.

Міський голова Михайло Полодюк звернувся до учасників свята із вітальними словами, подякував за плідну співпрацю колективу центру, посадовцям, волонтерам, благодійникам, установам та організаціям, які щоденно докладають зусилля для покращення роботи закладу та підтримують його. Михайло Іванович зауважив, що за ці роки приміщення та прилегла територія змінилися до невпізнаваності. Завдяки спільній роботі  усіх небайдужих у місті вдалося створили центр, який допомагає маленьким шепетівчанам соціалізуватися та здобути необхідні навички спілкування.

У подарунок вихованцям центру Михайло Полодюк від імені Шепетівської міської ради передав іграшки, розвиваючі матеріали та спортивний інвентар.

Директор центру Анжела Панчук повідомила, що у центрі запроваджується новий гурток професійної орієнтації – комп’ютерний дизайн. Також зауважила, що колектив працює не лише над тим, щоб покращувати умови для діток, але і для вірного друга вихованців центру — коня-поні Принца. Нещодавно завершили ремонт технічного приміщення, у якому він живе.

З гарним святом відвідувачів центру та гостей привітали волонтери з Шепетівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 та подарували свої виступи. Вихованці центру реабілітації  також долучилися до концерту з танцювальними та вокальними номерами.

Далі дітей та батьків запросили на галявину, де їх розважав веселий клоун. На святі лунала музика та дитячий сміх. Діти отримали позитивні емоції майстер-класу від педагогів ЦНТТУМ та ігор з конем-поні. Свято продовжилося веселощами.

0
репостів
0
репостів