Розділ Події

Шепетівка продовжує святкування Дня Незалежності України

Автор 24 серпня 2019, 20:18

Сьогодні у місті продовжились урочисті заходи присвячені 28-ій річниці незалежності України. Урочистості розпочалися з загальноміської молитви за Україну, яку провели у релігійних храмах міста.

Після молотви пролунали 100 ударів дзвонів церков міста, як символ биття сердець загиблих Героїв – борців за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Пам’ятні заходи продовжилися на Алеї Слави Героїв України. Після покладання квітів до пам’ятного знаку, де викарбувані імена загиблих за Україну воїнів, учасники заходу вирушили на міське кладовище. Там вони вшанували хвилиною мовчання пам’ять Героїв Небесної Сотні і українських воїнів, які загинули в ході війни на сході нашої держави.

Після цього відбулась церемонія покладання квітів. Настоятель храму Миколая архієпископа Мирлікіївського Чудотворця Української Православної Церкви отець Василь Гетьман провів панахиду за загиблими героями.

У міському парку культури і відпочинку шепетівчани могли прослухати концерт за участю творчих колективів міста, зараз працюють атракціони. Містянам та гостям Шепетівки представили виставку-продаж меду. Охочі могли прийняти участь у спортивних конкурсах та конкурсі малюнку на асфальті, переглянути виставку картин.

Прес-служба міської ради

Останнє редагування 24 серпня 2019, 22:56
0
репостів
0
репостів