Розділ Події

Шепетівські поліцейські відзначили професійне свято

Автор 04 липня 2019, 17:19

Сьогодні, 4 липня, українські поліцейські відзначають своє професійне свято – День поліції України. Національній поліції України цього дня виповнюється 4 роки.

З цієї нагоди секретар міської ради Микола Кикоть, заступник міського голови Наталія Стасюк привітали захисників правопорядку в місті зі святом. Звертаючись до правоохоронців, Наталія Василівна від імені територіальної громади побажала сил та наснаги у захисті прав та свобод шепетівчан, у забезпеченні публічної безпеки і порядку, протиидії злочинності  та подякувала за відповідальну, нелегку роботу.

В урочистій обстановці за високий професіоналізм у виконанні службових обов’язків посадовці міської ради вручили співробітникам міського відділу поліції Почесні грамоти Шепетівської міської ради та подарунки.

До привітань також долучилися посадовці Шепетівської районної державної адміністрації, об’єднаних територіальних громад Шепетівського району, обласної ради і також вручили відзнаки та подарунки місцевим поліцейським.

Опісля заходу працівники Шепетівського відділу поліції відвідали дітей спеціалізованої школи-інтернату. Під час зустрічі було проведено багато різноманітних ігор, в яких діти з великим задоволенням приймали участь. Малювали малюнки, грали в футбол з поліцеськими та інші розвиваючі ігри. Від дітей для працівників поліції пролунали привітання та побажання. На завершення заходу малеча отримала солодкі подарунки.

За матеріалами Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів