Розділ Події

ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» самовільно зруйнувало труби на двох котельнях

Виконавчий комітет Шепетівської міської ради не дорахувався димохідних труб на двох котельнях міста. За ініціативи ТОВ «Шепетівка Енергоінвест», 29 травня 2019 було зруйновано цегляну трубу котельні по вулиці Судилківській, 100, а перед цим, 17 травня зруйнували трубу котельні по вулиці Героїв Небесної Сотні, 54.

Незважаючи на те, що десь за місяць майно після остаточного рішення суду мало б перейти до комунальної власності, ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» здійснило акт вандалізму, який може привести до того, що два мікрорайони міста залишаться без опалення.

Виконавчий комітет Шепетівської міської ради звернувся до правоохоронних органів, які розпочали розслідування. Разом з тим звернувся до шепетівчан.

"Звертаємося до небайдужих шепетівчан, які могли бачити вандалів, або зняли їх на відео надсилати матеріали на електрону пошту міської ради shepinfo@ukr.net"

Нам вдалось розшукати підрядників, які здійснювали демонтаж. Це зробила київська компанія "Альтіус" та ще і зняла відео. Так що радимо слідству розпочати пошуки замовників там.

Відео

0
репостів
0
репостів