Розділ Події

Депутати міської ради обговорили ситуацію щодо ремонту Старокостянтинівського шосе

Автор 14 травня 2019, 18:40

Сьогодні в малій залі виконавчого комітету Шепетівської міської ради відбулось засідання комісії з питань розвитку промисловості, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, транспорту, енергетики та зв’язку. Депутати розглянули ситуацію, яка склалася навколо майбутнього поточного ремонту дорожнього покриття по Старокостянтинівському шосе.

У ході засідання депутати заслухали інформацію голови тендерного комітету Володимира Вихівського, який ознайомив учасників засідання із процедурою проведення конкурсу, пропозирціями, розрахунками та документами, які у складі тендерної пропозиції надав переможець  — ТОВ «Техно‑Буд-Центр» (м.Тернопіль).

Також він озвучив претензії, які висуває ПП «МВМ-13» (с. Судилків) у своїй скарзі до Антимонопольного комітету України. Та на думку голови тендерного комітету вони є безпідставними, оскільки, ТОВ «Техно‑Буд-Центр» (м.Тернопіль) виконав вимоги подання тендерної документації.  Усі необхідні документи були своєчасно завантажені в центральну базу данних, що зафіксовано у системі ПРОЗОРО. Електронні файли з розрахунками були перевірені у ліцензійному комплексі «Будівельні технології – КОШТОРИС» та відповідають вимогам тендерної документації і підтверджують кінцеву ціну за результатами аукціону.

Як уже повідомлялося, 2 травня 2019 року в системі електронних закупівель ПРОЗОРО було завершено аукціон. За результатами аукціону найбільш економічно вигідною визначена пропозиція ТОВ «Техно‑Буд-Центр» (м.Тернопіль). Проте, 10 травня 2019 року ПП «МВМ-13» (с.Судилків) направляє листа до Антимонопольного комітету України, оскаржуючи рішення про визначення ТОВ «Техно‑Буд-Центр» (м.Тернопіль) переможцем.

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

Останнє редагування 15 листопада 2020, 17:28
0
репостів
0
репостів