Розділ Події

Шепетівчани відзначили 74-ту річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Автор 09 травня 2019, 19:01

Сьогодні – 9 травня, Україна відзначає День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. З цієї нагоди шепетівчани зібралися біля меморіального комплексу «Вічний вогонь», де відбувся мітинг – реквієм  «Стоїть у почесній варті пам’ять».

Участь в урочистостях  взяв  міський голова Михайло Полодюк, перший заступник міського голови Володимир Вихівський, заступник міського голови Наталія Стасюк, секретар міської ради Микола Кикоть та керуючий справами виконавчого комітету Василь Рачук, а також  голова Шепетівської районної державної адміністрації Віталій Бузиль, голова районної ради Петро Дзяворук та помічник народного депутата України Романа Мацоли Ірина Топчій, представники громадських організацій, депутати міської та районної рад і громада міста.

Міський голова Михайло Полодюк звернувся до присутніх та зазначив, що зараз відкриваються нові факти про ту війну і нам доводиться переосмислювати значення перемоги.  Також зауважив, що українці сьогодні чітко усвідомлюють крихкість миру та ціну перемоги. Михайло Іванович привітав учасників мітингу з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та річницею вигнання нацистів з України та побажав усім добра, здоров’я та щасливого і вільного життя.

Також до учасників заходу з вітальним словом звернулася  помічник народного депутата України Романа Мацоли Ірина Топчій.

Після хвилини мовчання присутні поклали квіти до меморіалу.

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів