Розділ Події

Висадили дубову алею у пам’ять про загиблих в АТО шепетівчан

Автор 12 квітня 2019, 19:24

Сьогодні на території Шепетівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів — гімназія» відбулась урочиста лінійка та започаткована акція «Дерево пам’яті» у ході якої було висаджено 60 дубів.

Участь у заході взяв міський голова Михайло Полодюк, керуючий справами виконавчого комітету Василь Рачук, рідні та близькі загиблих у ході АТО та ООС шепетівчан, посадовці виконавчого комітету шепетівської міської ради,  директор школи Надія Качоровська,  представники державного підприємства «Шепетівське лісове господарство»,  учні школи.

Михайло Полодюк зазначив, що ця акція покликана увічнити пам’ять про наших земляків, які героїчно захищали рідну землю на сході України, а дуби які виростуть із цих саджанців будуть  постійною згадкою про людей, які віддали свої життя за незалежність України.

Керівник відокремленого підрозділу ГО "Всеукраїнської спілки учасників бойових дій в АТО "Побратими України" в Хмельницькій обл. Сергій Дудар та керівник відокремленого підрозділу ГО "Всеукраїнської спілки учасників бойових дій в АТО "Побратими України" в м. Шепетівка та Шепетівському р-н. Ігор Дзюба звернулися до присутніх та  вручили матерям загиблих воїнів медалі «Тобі моя шана».

Після лінійки всі учасники заходу взялися за роботу. У ході акції було висаджено 60 дерев виду дуб червоний, які надав Шепетівський лісгосп.  Поряд з десятьма саджанцями встановлено таблички з іменами загиблих учасників АТО та ООС.

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

Останнє редагування 13 квітня 2019, 00:42
0
репостів
0
репостів