Розділ Події

Оксана Білозір приїздила в Шепетівку агітувати за Петра Порошенка

Автор 19 березня 2019, 19:39

Схоже голова Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Лозовий влаштувався гідом по Шепетівці. Якщо 6 березня він супроводжував дружину Петра Порошенка, то вже 17 березня наше місто разом з ним відвідала Оксана Білозір - народний депутат від партії президента. 

Програма була коротка - зустріч з виборцями у місцевому будинку культури. Ось що про неї пише Вадим Лозовий на своїй сторінці:

"Говорили про успіхи президентської реформи - децентралізації, що дало змогу новоствореним об’єднаним територіальним громадам самостійно залучати власні кошти на першочергові потреби (ремонт та будівництво доріг, амбулаторій, дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, освітлення населених пунктів тощо)." 

Оксана Білозір під час агітація робила акцент на отриманні Томосу та спротиву президентом російській військовій агресії:

Це є підтвердженням духовної незалежності України. Отримання Томосу є заслугою діючого Глави держави Петра Порошенка. Вагомим досягненням Президента України Петра Порошенка є отримання для України безвізу. За сприяння діючого Глави держави практично весь цивілізований світ підтримує нашу державу, запровадивши економічні санкції проти країни-агресора Російської Федерації.

На зустрічі також були присутні місцеві, районні та обласні депутати від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» та партії "За конкретні справи", а також голова Шепетівської районної державної адміністраціі Бузиль Віталій Володимирович.

Останнє редагування 19 березня 2019, 19:58
0
репостів
0
репостів