Розділ Події

Шепетівщині представили нового очільника

Сьогодні, 7 лютого, Шепетівській громаді офіційно представили новопризначеного голову районної державної адміністрації Віталія Бузиля. Нагадаємо, що, відповідно до розпорядження Президента України Петра Порошенка від 31 січня 2019 року №9/2019-рп, головою Шепетівської районної державної адміністрації було призначено Бузиля Віталія Володимировича, який з 5 лютого почав виконувати обов’язки голови РДА.

Привітати посадовця з призначенням прибули голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий, заступник голови районної ради Артур Мовсісян, міський голова Михайло Полодюк, голова Славутської райдержадміністрації Богдан Маршук, керівники та працівники структурних підрозділів РДА, голови сільських рад, ОТГ, депутати обласної та районної рад, керівники установ, організацій, сільськогосподарських підприємств, правоохоронних органів, представники ЗМІ.

У своєму виступі Вади Лозовий зауважив, що від очільника району чекає чітких та дієвих кроків, швидкого реагування на стан справ у районі, ефективного використання коштів та наповнення місцевих бюджетів. Він також озвучив головні аспекти реформ, які нині активно проводяться в державі. Зокрема, щодо впровадження Нової української школи та медичної реформи.

«Важливим для району є завершення процесу децентралізації, адже із запланованих 5-ти, створено лише 3 ОТГ. Щодо економічної ситуації, то необхідно спрямувати зусилля на мобілізацію внутрішніх резервів і можливостей району. Також, необхідно дбати і про соціальний захист тих, хто цього потребує. Переконаний, що Віталій Володимирович впорається із поставленим завданням – робити всі необхідні стратегічні кроки в напрямку подальшого потужного розвитку Шепетівського району», - зазначив Вадим Миколайович.

Далі виступили заступник голови районної ради Артур Мовсісян, міський голова Михайло Полодюк, голова Славутської райдержадміністрації Богдан Маршук та депутат Хмельницької обласної ради Микола Дячук. Вони привітали Віталія Бузиля із призначенням, зауважили, що посадовець має досвід роботи в Шепетівській райдержадміністрації, адже з 2005 року він працював на посаді завідувача юридичного сектору, далі працював у районній раді, об’єднаній територіальній громаді. За свою трудову діяльність Віталій Володимирович зарекомендував себе фаховим і компетентним працівником, тому рішення про його призначення є логічним і правильним. Побажали сили, витримки та успішного вирішення важливих завдань задля розвитку району.

Натомість, у своєму виступі Віталій Бузиль зауважив, що на посаду вступає з одним наміром – працювати на благо громади: «Дякую Президенту України Петру Порошенку, голові обласної державної адміністрації Вадиму Лозовому за виявлену довіру очолювати Шепетівську районну державну адміністрацію. Я розумію відповідальність, і розумію що нам потрібно робити. Спільними зусиллями ми зробимо все, щоб наш район був на передових рубежах і в подальшому став центром об’єднаних районів».

БІОГРАФІЧНА ДОВІДКА
Бузиля Віталія Володимировича

Віталій Бузиль народився у м. Шепетівка 30 серпня 1983 року. У 2006 році закінчив Львівський національний університет ім. Івана Франка.

Розпочав трудову діяльність у вересні 2003 року головним спеціалістом-юрисконсультом управління Пенсійного фонду України у м.Шепетівка. 
З липня 2005 року - спеціаліст І категорії юридичного відділу апарату Шепетівської районної державної адміністрації; з жовтня 2005 року - завідувач юридичним сектором апарату Шепетівської районної державної адміністрації.

З лютого 2009 року по грудень 2011 року працював начальником відділу по забезпеченню повноважень щодо управління об’єктами спільної власності територіальних громад району виконавчого апарату Шепетівської районної ради, а з грудня 2011 року по березень 2014 - завідувачем юридичного відділу виконавчого апарату Шепетівської районної ради.
В березні 2014 року обраний заступником голови Шепетівської районної ради.

З липня 2016 року по квітень 2017 року – заступник директора ТОВ «Охоронна фірма «Легіон – 1».

До призначення його головою Шепетівської райдержадміністрації з квітня 2017 року займав посаду першого заступника Судилківського сільського голови.

Сектор інформаційної діяльності Шепетівської РДА

Останнє редагування 07 лютого 2019, 17:42

Відео

0
репостів
0
репостів