Розділ Події

У Шепетівці відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання для затриманих

Відкриття даної адміністративної установи дасть можливість полегшити роботу як слідчих, так і конвойних підрозділів поліції, а також забезпечить чималу економію паливно-мастильних матеріалів. Так пояснили у Секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Ізолятор тимчасового тримання одночасно зможе утримувати до 14 осіб.

Раніше затриманих осіб на період слідства відвозили в інші ізолятори — у Старокостянтинів, Нетішин та Хмельницький. Тепер слідчі на місці зможуть працювати з затриманими, що забезпечить суттєву економію паливо-мастильних матеріалів — близько тони за місяць.

У кожному приміщенні, де перебуватимуть утримані, є посібники щодо їхніх прав. А на дверях із середини камери є інформаційна наліпка з телефонним номером «Безоплатної правової допомоги».

— Цей ізолятор відповідає всім чинним нормам законодавства, а умови не суперечать конституційним правам людини. Бажаю, щоб у місця несвободи потрапляло якомога менше громадян, — зазначив у своєму виступі перед особовим складом відділу поліції та запрошеними посадовцями начальник ГУНП в Хмельницькій області Василь Віконський.

Під час урочистостей начальник обласної поліції також нагородив кращих правоохоронців Шепетівського району та місцевих меценатів, які долучилися до будівництва установи.

Відео

0
репостів
0
репостів