Розділ Події

Працівників поліції привітали з професійним святом

Автор 04 липня 2018, 15:10

Сьогодні у Шепетівському відділі поліції відбувся захід з нагоди Дня Національної поліції. Привітати працівників поліції з професійним святом завітали: голова райдержадміністрації Роман Підопригора, голова районної ради Петро Дзяворук, секретар міської ради Микола Кікоть, голова Грицівської ОТГ Людмила Тіфенбах, заступник голови Ленковецької ОТГ Олена Волошина та заступник голови Судилківської ОТГ Валентина Мазур.

У своїх виступах гості наголосили, що на поліцію покладено відповідальне і благородне завдання - забезпечення публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, а також надання послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або внаслідок надзвичайних ситуацій її потребують.

На своїй сторінці колег також привітав начальник Шепетівського ВП ГУНП Василь Шкіндюк.

Ви пов’язали своє життя з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою – служити суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку, а також надання допомоги тому, хто її потребує. Сердечно бажаю Вам успіхів у професійній діяльності, зокрема подальшій боротьбі із злочинністю задля забезпечення стабільності та дотримання правопорядку, нових досягнень і звершень в ім’я миру і процвітання нашої України. Щиро зичу Вам і Вашим рідним міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, мирного неба над землею, благополуччя та злагоди. Хай у Ваших оселях завжди панує добробут і сімейний затишок.

За зразкове виконання своїх посадових обов’язків, високий професіоналізм кращі працівники поліції були відзначені почесними грамотами та подарунками.

Шепетівська райдержадміністрація

Останнє редагування 04 липня 2018, 15:20
0
репостів
0
репостів