Розділ Події

Прокуратура відреагувала на формальну закупівлю пального для лікарні

Автор Р. Сафроняк 09 серпня 2012, 09:25

Шепетівська міжрайонна прокуратура вимагає від головного лікаря центральної районної лікарні усунути порушення законодавства, допущені при закупівлі продуктів нафтоперероблення на суму 1 млн. 155 тис. гривень.

 

Як встановлено прокурорською перевіркою, учасники закупівлі пального для лікарні -  два товариства з обмеженою відповідальністю, не подали необхідних документів, які б підтверджували досвід виконання ними таких договорів.

Про формальність проведення конкурсних торгів свідчить й те, що учасники надали окремі довідки ідентичні за формою, змістом і навіть граматичними помилками, а довідки, видані податковою інспекцією про відсутність у них заборгованості з обов’язкових платежів до бюджету, на момент розкриття конкурсних пропозицій втратили чинність. Крім того, замість повного змісту статутів, як того вимагає закон, товариства надали лише  витяги із них.

Днями міжрайпрокуратурою внесено подання щодо усунення виявлених порушень та притягнення винних посадових осіб до встановленої законом відповідальності, яке на даний час перебуває на розгляді.

0
репостів
0
репостів