Розділ Події

Шепетівчани відзначили День матері та День сім’ї

Автор 14 травня 2018, 19:12

13 травня, у День матері, та напередодні Дня сім’ї , який відзначається 15 травня, у парку культури і відпочинку відбулось  міське свято «У сімейному колі».

Заступник міського голови Наталія Стасюк, від імені міського голови Михайла Полодюка, міської ради та її виконавчого комітету, привітала шепетівчан зі святом і зауважила, що подібний захід в парку проводиться вперше і стане гарною традицією для жителів міста.

Начальник відділу у справах сім’ї та молоді управління у справаї сім’ї, молоді та спорту  Алла Гайдай відзначила 16 шепетівських сімей грамотами та подарунками за батьківське піклування, виховання, розвиток і успішне зростання дітей, а також за активну життєву позицію, ініціативність та з нагоди відзначення Міжнародного Дня сім’ї.

На центральній парковій алеї пройшла виставка малюнків «Родинне дерево», яку підготували школярі, зобразивши свої родоводи. Виставці предувала ретельна підготовка, яку провели родини. Як результат — свої  родинні дерева презентувало близько 50 шепетівських родин.

Також на концертному майданчику відбувся захід «Моя сім’я – моя  гордість!» та сімейний квест. Участь у заході взяли 6 родин, які були відзначені подарунками.

На майданчику біля каруселі маленьких відвідувачів свята та їхніх батьків чекали  «Весела естафета», клоун та інші розважальні заходи. Всі учасники естафети та розваг отримали цікаві призи.

У ході концертної програми гостей міського свята «У сімейному колі» вітали танцювальні та вокальні колективи дитячої художньої школи та міського будинку культури.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів