Розділ Події

Міські та обласні посадовці провели нараду та зустрілися із громадою міста

Автор 22 листопада 2017, 18:45

Сьогодні в малій залі засідань виконавчого комітету Шепетівської міської ради міський голова Михайло Полодюк  провів нараду з приводу забезпечення газопостачання котелень міста в опалювальний період 2017-2018 років.

Участь в засіданні взяли перший заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Володимир Кальніченко, заступник голови облдержадміністрації Олег Гуменний, члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій міста Шепетівки, представники правоохоронних органів, ПАТ «Шепетівкагаз», згодом приєдналися представники ТОВ «Шепетівка Енергоінвест».

У результаті засідання його учасники дійшли згоди в тому, що до зустрічі, яка відбудеться в Кабінеті Міністрів України, та до винесення судами попередніх рішень, котельні від газопостачання відрізатися не будуть. Заступник голови правління ПАТ «Шепетівкагаз» Анатолій Пращур запевнив, що від'єднані котельні будуть підключені назад вже сьогодні.

Водночас, під вікнами виконавчого комітету зібрались шепетівчани. Після наради її учасники зустрілись з людьми в сесійній залі Шепетівської міської ради і повідомили про домовленості.

Обурливим фактом є те, що недобросовісний теплопостачальник - ТОВ «Шепетівка Енергоінвест», який заборгував уже понад 100 млн. гривень і продовжує свої борги примножувати, самоусувається із конфлікту, перекладаючи всю вину на міську владу, ПАТ «Шепетівкагаз» та НАК «Нафтогаз України».

Представники підприємства не вважали за потрібне сьогодні після наради зустрітися із вкрай обуреними містянами.

Інформаційний відділ Шепетівської міської ради

Відео

0
репостів
0
репостів