Розділ Події

Шепетівський топографічний центр відзначив своє 76-річчя

Автор 07 липня 2017, 16:40

7 липня, своє 76-річчя відзначив Шепетівський топографічний центр. Загін було створено у далекому 1941 році, він прийшов бойовим шляхом Карельського, Волховського фронтів, від Кенігсберга до Кракова у роки Другої світової війни. Військовослужбовці брали участь у бойових діях в Афганістані, виконували миротворчу місію в Іраку. Сьогодні шепетівські топографи з честю виконують бойові завдання у зоні АТО.

Сьогодні топографічний центр — важлива ланка обороноздатності нашої країни, адже він є унікальним, бо виконує важливе військове завдання – своєчасно забезпечує Збройні сили України топографічними картами.

Окрім цього, військова частина виконує і завдання з розвитку державних та спеціальних геодезичних мереж, обстеження та відновлення геодезичних пунктів, оновлення та оперативного виправлення топографічних карт за матеріалами аерофотозйомки з подальшими польовими обстеженнями, складання і підготовки до видання спеціальних карт і фотодокументів місцевості тощо.

З найкращими побажаннями до військовослужбовців частини-ювіляра звернулась Наталія Стасюк – заступник міського голови. Також,  з нагоди відзначення 76-ї річниці з Дня сформування військової частини А 4127, за високий професіоналізм, проявлений під час виконання військового обов'язку, мужність і відвагу Наталія Василівна вручила військовослужбовцям грамоти виконавчого комітету Шепетівської міської ради. Відзначені були начальник картографічного відділення, картографічного відділу військової частини А 4127, майор Іван Нагорний та водій-акумуляторник відділення технічного обслуговування автомобільної техніки автомобільного взводу, відділу забезпечення військової частини А 4127, солдат Ігор Скрипковський.

Інформаційний відділ Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів